Son Olanlar
recent

Battlefield 1

Battlefield 1


Bu isim sizi yanıltmasın. Battlefield 2016 yılında çıkmış bir FPS oyunudur. Oyunun başlıca hikayesi 1. dünya savaşında yapılmış savaşlarda yaşanmış olaylardan alıntı yaparak bize gerçeğe yakın bir savaş deneyimi sunmak. Tabi yine oyuncunun kontrolleri bizim elimizde, başlangıç bölümü hariç.

Size tavsiyem oyunu bilgisayarınıza kurduktan sonra türkçe yamasını vereceğim linkten indirmek. Çünkü hikayeler üzerine yazılmış bir oyun olduğu için ingilizce bilmeyenler için biraz zor olur görevleri yapması. Başlangıç bölümüyle birlikte toplam 6 ana bölümden oluşan oyunu bölümleri geçtikçe buradan size yazacağım.

Türkçe yama : http://tl.tc/ApJLJmi

Yamayı indirdikten sonra sıkıştırılmış dosya içindeki txt uzantılı dökümanı okuyup yapabilirsiniz.


Evet, başlangıç dahil toplam da 6 tane hikayemiz var dedik. Şimdi oyunumuzu oynamaya başlayıp öğrendiğimiz bilgileri sizinle paylaşalım.

BAŞLANGIÇ : Çelik fırtına


Almanların can havliyle saldırıp cepheyi yarmasıyla ABD 369. piyade birliği tehdit altındadır. Oyun başlayınca size zaten haytta kalmanız beklenmiyor diyo. Bu yüzden çok kasmayın. 5 veya 6 kişinin vücudunda can bularak sürekli olarak ölüyorsunuz ne kadar kasarsanız kasın bu bölüm böyle.

1. ÇAMUR VE KAN İÇİNDE


Kendi içinde 4 bölümden oluşuyor ve bir tankın şoförü oluyorsunuz. Ara sıra tanktan inerek tamiratını yapıyorsunuz yada tankın arızalanan parçalarını bulmak için köylere giriyorsunuz. Bu bölüm tankın yavaş ilerlemesi dışında eğlenceliydi...
Admin

7 yorum :

Blogger tarafından desteklenmektedir.